Skip directly to content

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Компанія Pfizer в Україні визнає важливість захисту особистої інформації та поважає конфіденційність відвідувачів нашого веб-сайту, і саме тому ми створили цю ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, яка розповсюджується на Вас з моменту, коли Ви зайшли на цей веб-сайт.

Для цілей даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ слід розрізняти поняття персональних та загальних даних.  Персональні дані – це дані про фізичну особу, яка ідентифікована, або дані, за допомогою яких вона може бути конкретно ідентифікована. Права відвідувачів охороняються Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI.

Для доступу та використання цього веб-сайту компанія Pfizer може вимагати реєстрації або надання персональної інформації та збирати персональні дані відвідувачів.

Загальна інформація – це інформація, яка дозволяє нам краще налаштувати сайт до потреб користувачів і стосується таких даних: кількість відвідувачів сайту, статистика перегляду окремих сторінок та користування функціональними додатками, що розміщені на сайті, типи браузера та операційної системи, інформація про провайдера Інтернет-послуг тощо. Таку інформацію ми отримуємо автоматично та в узагальненому (не персоніфікованому) вигляді.

Для збору зазначеної вище загальної інформації ми також можемо використовувати технологію "Сookies", яка є певною інформацією, що залишається нашим веб-сайтом на комп'ютері відвідувача. “Cookies” надсилаються назад тільки на сервер сайту, який їх залишив, коли відвідувач повертається на сайт. “Cookies” можуть сказати нам, як, коли і якою кількістю людей переглядались сторінки нашого веб-сайту. Технологія “Cookies” не містить особистої (персональної) інформації, не зчитує інформацію з Вашого жорсткого диску та не може жодним чином вносити зміни до Вашої операційної системи. Завдяки інформації, яку ми отримуємо шляхом використання технології “Cookies”, ми намагаємось постійно вдосконалювати наш веб-сайт.  Зокрема, ми можемо використовувати цю інформацію для того, щоб зробити нашу інформацію більш доступною для Вас, а веб-сайт в цілому – зручнішим для користування. Для отримання додаткової інформації про “Cookies”, будь ласка, відвідайте сайт www.allaboutcookies.org. Крім того, у відповідному меню Вашого браузера (найчастіше, в меню HELP) Ви можете дізнатись, як заборонити Вашому браузеру отримувати нові “Cookies”, як налаштувати повідомлення від Вашого браузера, про те, що Ви отримали нові “Cookies”, або як відключити “Cookies” взагалі.

Виключно компанія Pfizer в Україні, організації, що співпрацюють з нашою компанією, адмініструючи цю інформацію, будуть мати доступ до зібраної загальної (не персоніфікованої) інформації. Ми можемо користуватись послугами третіх осіб для того, щоб досліджувати, обробляти дані та підтримувати наш веб-сайт, його зміст, або програми від нашого імені. В такому випадку, ми вимагаємо від них дотримання політики конфіденційності та забороняємо використовувати будь-яку інформацію сайту з іншою метою.  Ця ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може бути змінена нами в будь-який час. Будь ласка, перевіряйте веб-сайт час від часу для того, щоб бути в курсі змін.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Ми можемо збирати Ваші персональні дані, такі як імя, адреса, телефонний номер, адреса електронної пошти, найменування роботодавця, адреса роботи  виключно коли вони  добровільно надані Вами або якщо Ви реєструєтесь на цьому сайті або іншим чином добровільно надаєте таку інформацію нам. Ми не збираємо персональні дані про Вас, що становлять особливий ризик.

Володільцем персональних даних є: Представництво Компанії Пфайзер Експорт Бі.Ві. (“Pfizer Export B.V.” ) в Україні.

Розпорядником персональних даних є: Представництво Компанії Пфайзер Експорт Бі.Ві. (“Pfizer Export B.V.” ) в Україні.

Надаючи свої персональні дані, Ви надаєте нам дозвіл на надсилання Вам наступної інформації:

  1. У відповідь на Ваші запити
  2. Для підвищення нашого рівня сервісу
  3. Для покращення змісту нашої комунікації
  4. Для надання Вам допомоги, додаткової інформації, новин про продукцію та оновлення
  5. Для повідомлення Вас про наші нові продукти та послуги
  6. Для дотримання законодавства, наприклад, для повідомлення про побічні явища
  7. Для розгляду Ваших заяв про працевлаштування
  8. Для нашого внутрішнього адміністрування та дотримання процесів забезпечення якості
  9. Для інших цілей які можуть бути деталізовані на веб-сайті або у мобільних додатків або погоджені між нами іншим чином

Надаючи нам свої персональні дані Ви погоджуєтесь отримувати маркетингову інформацію від нас. Pfizer також може використовувати Вашу інформацію для надсилання інформацію що відноситься до охорони здоров’я, медичної та наукової інформації шляхом надсилання такої інформації електронною поштою, текстовими повідомленнями, або іншими електронними або фізичними засобами, які Pfizer вважатиме мають цінність для Вас, відносяться до Вашої роботи та під лаштовані до Вашого професійного профілю. Це може включати інформацію щодо Продукції Pfizer та/або щодо стану охорони здоров’я та корисності програм Pfizer.

Виключно компанія Pfizer в Україні, організації, що співпрацюють з нашою компанією, адмініструючи ці персональні дані, будуть мати доступ до зібраної загальної (не персоніфікованої) інформації. Ми можемо користуватись послугами третіх осіб для того, щоб досліджувати, обробляти дані та підтримувати наш веб-сайт, його зміст, або програми від нашого імені. В такому випадку, ми вимагаємо від них дотримання політики конфіденційності та забороняємо використовувати будь-яку інформацію сайту з іншою метою.  Ця ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може бути змінена нами в будь-який час. Будь ласка, перевіряйте веб-сайт час від часу для того, щоб бути в курсі змін.

Ви можете внести зміни до своєї інформації або відписатися від отримання маркетингової інформації у будь-який час шляхом переходу за кнопкою «зміни» на сторінці Мій аккаунт. Ви можете отримати доступ до цієї сторінки перейшовши по посиланню Мій аккаунт, після реєстрації. Ми ставимо за мету обробити Ваше повідомлення у найбільш короткі можливі строки.