Skip directly to content

Політика конфіденційності

 

Політика конфіденційності

 

Компанія «Пфайзер Експорт Бі.Ві», в тому числі Представництво компанії «Пфайзер Експорт Бі. Ві» в Україні (далі – «компанія Pfizer»), визнає важливість захисту особистої інформації та поважає конфіденційність відвідувачів нашого веб-сайту, і саме тому ми створили цю ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, яка розповсюджується на Вас з моменту, коли Ви зайшли на цей веб-сайт.

Для цілей даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ слід розрізняти поняття персональних та загальних даних.  Персональні дані – це дані про фізичну особу, яка ідентифікована, або дані, за допомогою яких вона може бути конкретно ідентифікована. Права відвідувачів охороняються Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI.

Для доступу та використання цього веб-сайту компанія Pfizer може вимагати реєстрації або надання персональної інформації та збирати персональні дані відвідувачів.

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ – це інформація, яка дозволяє нам краще налаштувати сайт до потреб користувачів і стосується таких даних: кількість відвідувачів сайту, статистика перегляду окремих сторінок та користування функціональними додатками, що розміщені на сайті, типи браузера та операційної системи, інформація про провайдера Інтернет-послуг тощо. Таку інформацію ми отримуємо автоматично та в узагальненому (не персоніфікованому) вигляді.

Для збору зазначеної вище загальної інформації ми також можемо використовувати технологію "Сookies", яка є певною інформацією, що залишається нашим веб-сайтом на комп'ютері відвідувача. “Cookies” надсилаються назад тільки на сервер сайту, який їх залишив, коли відвідувач повертається на сайт. “Cookies” можуть сказати нам, як, коли і якою кількістю людей переглядались сторінки нашого веб-сайту. Технологія “Cookies” не містить особистої (персональної) інформації, не зчитує інформацію з Вашого жорсткого диску та не може жодним чином вносити зміни до Вашої операційної системи. Завдяки інформації, яку ми отримуємо шляхом використання технології “Cookies”, ми намагаємось постійно вдосконалювати наш веб-сайт.  Зокрема, ми можемо використовувати цю інформацію для того, щоб зробити нашу інформацію більш доступною для Вас, а веб-сайт в цілому – зручнішим для користування. Для отримання додаткової інформації про “Cookies”, будь ласка, відвідайте сайт www.allaboutcookies.org. Крім того, у відповідному меню Вашого браузера (найчастіше, в меню HELP) Ви можете дізнатись, як заборонити Вашому браузеру отримувати нові “Cookies”, як налаштувати повідомлення від Вашого браузера, про те, що Ви отримали нові “Cookies”, або як відключити “Cookies” взагалі.

 

Виключно компанія Pfizer в Україні, організації, що співпрацюють з нашою компанією, адмініструючи цю інформацію, будуть мати доступ до зібраної загальної (не персоніфікованої) інформації. Ми можемо користуватись послугами третіх осіб для того, щоб досліджувати, обробляти дані та підтримувати наш веб-сайт, його зміст, або програми від нашого імені. В такому випадку, ми вимагаємо від них дотримання політики конфіденційності та забороняємо використовувати будь-яку інформацію сайту з іншою метою.  Ця ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може бути змінена нами в будь-який час. Будь ласка, перевіряйте веб-сайт час від часу для того, щоб бути в курсі змін.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Ми можемо збирати Ваші персональні дані, такі як: ПІБ, місце роботи, професія, спеціальність, місто проживання, контактний номер телефону, електрона адреса, дата народження, виключно, коли вони  добровільно надані Вами, або, якщо Ви реєструєтесь на цьому сайті, або іншим чином добровільно надаєте таку інформацію нам. Ми не збираємо персональні дані про Вас, що становлять особливий ризик.

Володільцем персональних даних є: компанія Pfizer.

Розпорядником персональних даних є: компанія Pfizer.

Мета збору та обробки персональних даних включає в себе:

  • планування та аналіз проведення клінічних випробувань;
  • збір та аналіз інформації щодо медичної безпеки (фармаконагляду) продуктів компанії;
  • проведення внутрішніх розслідувань,;
  • дотримання внутрішніх політик та процедур компаній Групи Пфайзер;
  • планування та аналіз роботи медичних представників компанії;
  • організацію співробітництва з працівниками сфери медицини;
  • планування та проведення лекцій, конференцій, ділових зустрічей та інших подібних заходів;
  • ведення внутрішньої звітності, бухгалтерського та податкового обліку організації;
  • надання Вам інформації дистанційним шляхом, в тому числі, з використанням всесвітньої мережі Інтернет, телефонного зв’язку (у тому числі мобільного зв’язку, надсилання SMS та повідомлень через додатки-месенджери), поштової розсилки, інше;
  • управління персоналом та підбір нових співробітників організації.

Надаючи нам свої персональні дані Ви погоджуєтесь отримувати маркетингову інформацію від нас. Pfizer також може використовувати Вашу інформацію для надсилання інформацію, що відноситься до охорони здоров’я, медичної та наукової інформації шляхом надсилання такої інформації електронною поштою, текстовими повідомленнями, або іншими електронними або фізичними засобами, які Pfizer вважатиме мають цінність для Вас, відносяться до Вашої роботи та підлаштовані до Вашого професійного профілю. Це може включати інформацію щодо Продукції Pfizer та/або щодо стану охорони здоров’я та корисності програм Pfizer.

Ми можемо розкрити персональні дані компаніям, які раніше повністю або частково входили у структуру групи компаній Пфайзер та яким ми надаємо послуги протягом перехідного періоду, пов’язаного із виділом частини бізнесу Пфайзер.

Виключно компанія Pfizer та організації, що співпрацюють з нашою компанією, адмініструючи ці персональні дані, будуть мати доступ до зібраної персональної інформації, а також  загальної (неперсоніфікованої) інформації. Ми можемо користуватись послугами третіх осіб для того, щоб досліджувати, обробляти дані та підтримувати наш веб-сайт, його зміст, або програми від нашого імені. В такому випадку, ми вимагаємо від них дотримання політики конфіденційності та забороняємо використовувати будь-яку інформацію сайту з іншою метою.  Ця ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може бути змінена нами в будь-який час. Будь ласка, перевіряйте веб-сайт час від часу для того, щоб бути в курсі змін.

Ви можете вносити зміни до своєї інформації або відписатися від отримання маркетингової інформації у будь-який час шляхом переходу за кнопкою «зміни» на сторінці Мій аккаунт. Ви можете отримати доступ до цієї сторінки перейшовши по посиланню Мій аккаунт, після реєстрації. Ми ставимо за мету обробити Ваше повідомлення у найбільш короткі можливі строки.

Ви маєте усі права, передбачені статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних», а саме:

Стаття 8. Права суб'єкта персональних даних

1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними.

2. Суб'єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.